Ενημερωση

Σουβλάκια από χοιρινό, μοσχάρι, αρνάκι και κοτόπουλο με τις 3 πιο συνηθισμένες μεθόδους ψησίματος: στα κάρβουνα, σε ψησταριά αερίου (επάνω σε μαντεμένια πλάκα και στη σχάρα της) και στο γκριλ του φούρνου

Κατά την κατάψυξη μειώνεται η ποσότητα νερού και η θρεπτική αξία του κρέατος. Παρατηρείται απώλεια ουσιών σημαντικών για τον οργανισμό. Ποιά είναι η ασφαλέστερη απόψυξη;

Σελίδα 1 από 3

Η καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή!

1ο κατάστημα
Λεωφόρος Δημοκρατίας 63
Καρδίτσα

2ο κατάστημα
Τρικάλων 202
Καρδίτσα

2441080450

Μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας και στον χώρο σας, με πιστωτική κάρτα. Τα καταστήματα μας διαθέτουν mobile POS