Ενημερωση

Κατά την κατάψυξη μειώνεται η ποσότητα νερού και η θρεπτική αξία του κρέατος. Παρατηρείται απώλεια ουσιών σημαντικών για τον οργανισμό. Ποιά είναι η ασφαλέστερη απόψυξη;

- Ο καλύτερος τρόπος απόψυξης γίνεται στη συντήρηση του ψυγείου αφού η χαμηλή θερμοκρασία δεν επιτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων.
- Ανάλογα με το μέγεθος του προϊόντος η ασφαλής απόψυξη μπορεί να διαρκέσει από 24 ως 48 ώρες.
- Μετά την απόψυξη το κρέας μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για 3 μέρες με εξαίρεση  τον κιμά και το κοτόπουλο στις 1 με 2 μέρες.
- Η απόψυξη σε θερμοκρασία δωματίου υποβαθμίζει την ποιότητα του κρέατος.
- Η απόψυξη στο νερό μειώνει την γευστικότητα του κρέατος.

-  ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΑΡΓΗ ΑΠΟΨΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
- 3-4 ΜΗΝΕΣ ΝΩΠΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ
- 1-2 ΜΗΝΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ

Η καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή!

1ο κατάστημα
Λεωφόρος Δημοκρατίας 63
Καρδίτσα

2ο κατάστημα
Τρικάλων 202
Καρδίτσα

2441080450

Μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας και στον χώρο σας, με πιστωτική κάρτα. Τα καταστήματα μας διαθέτουν mobile POS